Van Ons Makelaars

Jouw succes, mijn zaak.

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning?

Gratis adviesgesprek

Van Ons Makelaars in Arnhem en omgeving

Welkom bij Van Ons Makelaars 

Bij Ons voel je je thuis. Dat is de bedoeling bij de keuze van een makelaar. Je gaat een samenwerking aan van altijd enkele maanden. Duidelijkheid, een persoonlijke benadering en er samen voor gaan. Zo werken we graag bij Ons; de makelaar in Arnhem en omgevin.

Ons staat voor Jij en Ik. Ons staat voor Jullie en Wij.  Met Ons stellen we duidelijke doelen en maken een helder plan. Het plan is realistisch, eerlijk en haalbaar. Met passie voeren we uit. Samen werken we aan Ons resultaat.

Een adviseur die er is, je helpt als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Een vertrouwenspersoon waarmee je jouw woonwensen kunt delen. Eventuele twijfel altijd en uiteraard op tafel kunt leggen

Bekijk ons aanbod
Van Ons Makelaars in Arnhem en omgeving

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Meer dan een makelaar

En dan is het moment ineens daar: de verkoop of aankoop van je woning. Je hebt er lang over nagdacht en er komen al een hoop vragen op je af. Hoe bereik ik de potentiële kopers? Hoe zorg ik voor een nette verkooppresenatie? Krijg ik wel de beste prijs vor mijn woning? Of bij de aankoop van een woning: wie gaat de onderhandelingen doen? Is de vraagprijs wel acceptabel voor de ligging? Waar vind ik het actuele aanbod? Hoe kom ik in contact met de verkoper? Dit zijn allemaal vragen waarbij je de hulp van een ervaren makelaar goed kan gebruiken.

Meer over ons?

Verkoop, aankoop, taxatie en hypotheek

Het kopen of verkopen van woning is vaak een spannende periode, dat begrijpen wij als makelaar als geen ander. Zo'n beslissing maak je immers maar enkele keren in je leven. Wij als aankoop- en verkoopmakelaar, taxateur en hypotheekadviseur dagelijks. Vertrouw dus op dekundig advies van een makelaar in Arnhem die betrokken is en graag met je meedenkt. Persoonlijk, betrokken en eerlijk, dat zijn onze speerpunten. Wij begeleiden je tijdens het gehele aankoop- of verkooptraject. De woningmarkt in Arnhem kennen wij uit ons duimpje en hebben ruime ervaring in ons vak. 

Meer informatie?

Verkocht aanbod

Te laat! Deze woningen hebben wij succesvol verkocht!

Bekijk ons volledige aanbod

BINNENKORT op funda

Bij Ons trekken wij mensen voor.

Als eerste op de hoogte zijn van Ons nieuwe aanbod? Meld je gratis aan op onze website via 'mijn account 'bij Van Ons Makelaars.

Wij informeren je dan, ruim voor de funda presentatie, over het aanstaande aanbod. 

Lees meer

OPEN HUIS

Bij Ons doen wij zoveel mogelijk voor je. Denk daarbij aan de wijze waarop wij de promotie inzetten. Bij Ons ontvagen wij de kijkers tijdens een hopen huis. Daar huur je Ons toch ook voor in? Een Open Huis kun je dus gerust aan Ons overlaten!

Lees meer

VIDEO

Bij Van Ons vinden we dat een verzameling foto's nog geen video is. Video beelden gebruik je naast de foto's en plattegronden. Met video's laat je juist dat zien wat je me foto's niet ziet. 

Lees meer

ZOEK JE ?

Wij doen Ons uiterste best voor een selecte groep van relaties. Wij hebben tijd voor je wanneer dat nodig is. Wij komen op tijd en hebben tijd. Omdat we het goed willen doen met voldoende aandacht. 

Het verschil ervaren?  

Van Ons Makelaars