Huis verkopen met een verkoopmakelaar in Arnhem

Van Ons Makelaars behartigt jouw belangen als verkoper van een woning of appartement. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we je helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Omdat geen enkele situatie en geen enkele mens hetzelfde is maken wij tijd vrij om Ons in te leven in jouw situatie. Wat is jouw belang? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn jouw wensen, mogelijkheden en dromen? Groter wonen in verband met gezinsuitbreiding? Blijven wonen en verbouwen? Verkoop in verband met echtscheiding, werkloosheid of overlijden? Het gaat Ons om maatwerk en het optimale resultaat. 

Neem contact op

Van Ons Makelaars is de perfecte schakel tussen  je verkoopplannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Laat je jouw belang Ons belang zijn. Wij adviseren je over de marktwaarden, verkoopstrategieën en afwikkelingen.   

Vakkundige en persoonlijke begeleiding

Wanneer je een huis gaat verkopen wil je dit snel en tegen de beste prijs doen. Is de knoop doorgehakt en heb je een nieuw huis gekocht? Dan wil je niets liever dan je oude huis zo snel mogelijk verkopen. Dit wil je natuurlijk niet ten koste laten gaan van een marktconforme prijs. 

Dit is waar Van Ons Makelaars je graag bij helpt. Het verkopen van je woning tegen de beste prijs. Wij zijn als verkoopmakelaar gespecialiseerd in promotie waardoor wij een groot aantal kopers kunnen bereiken die mogelijk geïnteresseerd  zijn in je woning.  Wij begeleiden je tijdens het gehele verkooptraject. Van het zoeken van de potentiële koper tot aan het overhandigen van de sleutel aan de nieuwe eigenaar. 

Goede voorbereiding is het halve werk

Bij de verkoop van je woning begint een gedegen voorbereiding. Wanneer we veel aandacht besteden aan het voortraject zal zich dit in een later stadium terugbetalen. Deze voorbereiding begint al bij het kennismakingsgesprek, waar we je al vele waardevolle adviezen en tips geven.

Ook zullen we je helpen bij het inmeten van de plattegronden en kadastrale recherse. We maken professionele bezichtigingsfoto's en eventueel filmpjes. Hiermee vergroten we de kans dat je woning snel wordt verkocht aanzienlijk. Bij Van Ons Makelaars kun je rekenen op de beste begeleiding tijdens de verkoop van je woning. 

Neem contact met ons op

Neem snel contact op met Van Ons Makelaars voor persoonlijke en vakkundige begeleiding tijdens de verkoop van je woning. Laat hieronder je gegevens achter en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.  

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*

Huis verkopen in Arnhem met Van Ons Makelaars

Je overweegt je huis te verkopen in Arnhem. Dit is een ingrijpende gebeurtenis die je maar een aantal keer in je leven maakt en daarom niet zomaar uit handen geeft. Er spelen verschillende vragen door je hoofd. Hoe krijg ik een eerlijke prijs voor mijn woning? Hoe bereik ik de geïnteresseerden? Hoe vind ik een juiste verkoopmakelaar in Arnhem? Wat moet ik de verkoper allemaal vertellen en hoe ga ik onderhandelen over de vraagprijs? Voor deze vragen ben je op zoek naar duidelijkheid met een persoonlijke aanpak. Precies datgene wat Van Ons je biedt. 

Laatste nieuws

Van Ons Makelaars