Huis verkopen met een verkoopmakelaar in Arnhem

Van Ons Makelaars behartigt jouw belangen als verkoper van een woning of appartement. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken waardoor we je helpen om op het juiste moment de juiste beslissing te nemen. Omdat geen enkele situatie en geen enkele mens hetzelfde is maken wij tijd vrij om Ons in te leven in jouw situatie. Wat is jouw belang? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn jouw wensen, mogelijkheden en dromen? Groter wonen in verband met gezinsuitbreiding? Blijven wonen en verbouwen? Verkoop in verband met echtscheiding, werkloosheid of overlijden? Het gaat Ons om maatwerk en het optimale resultaat. 

Neem contact op

Huis verkopen Arnhem met van Ons Makelaars

Je overweegt je huis te verkopen in Arnhem. Dit is een ingrijpende gebeurtenis die je maar een aantal keer in je leven maakt en daarom niet zomaar uit handen geeft. Er spelen verschillende vragen door je hoofd. Hoe krijg ik een eerlijke prijs voor mijn woning? Hoe bereik ik de geïnteresseerden? Hoe vind ik een juiste verkoopmakelaar in Arnhem? Wat moet ik de verkoper allemaal vertellen en hoe ga ik onderhandelen over de vraagprijs? Voor deze vragen ben je op zoek naar duidelijkheid met een persoonlijke aanpak. Precies datgene wat Van Ons je biedt. 

Van Ons Makelaars is de perfecte schakel tussen  je verkoopplannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Laat je jouw belang Ons belang zijn. Wij adviseren je over de marktwaarden, verkoopstrategieën en afwikkelingen.  

Neem contact met ons op

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*

Laatste nieuws