Van Ons Makelaars, waar je geen nummer bent

Je staat voor een grote stap in je leven, je wilt een woning gaan kopen. Of je bent juist van plan om je huidige woning te gaan verkopen. In dat geval krijg je te maken met allerlei procedures, onderhandelingen en contracten en aktes. Omdat het over flinke bedragen gaat die met het kopen of verkopen van een woning gemoeid gaan, is het belangrijk dat het allemaal correct en volgens de wettelijke bepalingen gebeurt. Van Ons Makelaars begeleidt je graag bij dit proces.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij weten als geen ander dat iedere klant uniek is. Niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Daarom ben je bij ons geen nummer. Onze persoonlijke benadering is onze kracht. Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, wij begeleiden je vanaf het eerste moment tot het laatste deel van de procedure. Het maakt niet uit of het gaat om een eerste bezichtiging of het laten passeren van de koopakte, wij zijn er voor je. En omdat wij er willen zijn wanneer je ons nodig hebt, zijn wij altijd bereikbaar om je te woord te staan.

Ervaring en samenwerking

Van Ons Makelaars heeft zeer veel ervaring op de woningmarkt. Wij kunnen dan ook heel goed inschatten welke procedures en vervolgonderzoeker er per woning nodig zijn. Je moet hierbij denken aan het al dan niet laten uitvoeren van een bouwkundig onderzoek, maar ook aan het feit of een woning een bepaald bod wel waard is. Een bouwkundig onderzoek en een taxatierapport moet door een erkende specialist opgesteld en uitgevoerd worden. Wij hebben vaste contacten waar we mee samenwerken. Hierdoor kunnen we altijd de beste kwaliteit garanderen. Ook voor hypotheekadvies kunnen wij je naar de juiste partij doorsturen.

Contact opnemen

Jij wilt toch ook begeleid worden door een makelaar die jou de persoonlijke behandeling geeft die jij als klant verdient? Wij helpen je graag in het nemen van de belangrijkste beslissingen van je leven. Neem dan ook snel contact met ons op per mail, telefoon of het contactformulier op de website. De koffie staat klaar!

Laatste nieuws

Van Ons Makelaars