De betrokken makelaar in Huissen en omgeving

Voor de aan- of verkoop van een woning zijn er nogal wat stappen die gevolgd moeten worden wil een en ander in goede banen geleid worden. Voor de gemiddelde mens zijn deze stappen onduidelijk of erg lastig om te volgen. Wil je toch niet teveel betalen voor dat mooie pand waar je je oog op hebt laten vallen, of nog erger: een kat in de zak kopen, dan schakel je Van Ons Makelaars in. Ook als je je huidige woning zo snel mogelijk verkocht wilt hebben, zit je bij ons goed. Van Ons Makelaars, daar waar iedere klant speciaal is.

 

De trots van Huissen

 

Wij zijn trots op wie we zijn, waar we voor staan en wat we kunnen. Zo laten wij je graag weten dat we niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook passie voor ons vak. Dit vertaalt zich in een enthousiaste benadering waarbij we goed inschatten dat jij als klant uniek bent met eigen wensen en eisen. Wij leveren dan ook maatwerk. We schatten per situatie in welke stappen er gevolgd moeten worden. wij als jou makelaar in Huissen zien dan ook snel of er een bouwtechnisch onderzoek dient plaats te vinden en of de verkoper de huid te duur wil verkopen. 

 

Wij staan dag en nacht voor je klaar

 

Wij zijn dé makelaar in Huissen en begeleiden je tijdens het volledige proces van het kopen en/of verkopen van je huis. Wij hebben een uitgebreide lijst met contactpersonen die we voor je kunnen inschakelen als het bijvoorbeeld gaat om het afsluiten van een hypotheek, het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek of het laten taxeren van een woning. Omdat wij werken met vaste partijen, kunnen wij naast een persoonlijke aanpak ook hoogstaande kwaliteit garanderen. En kwaliteit is waar het bij een van de grootste stappen in je leven om draait. 

 

Je betrouwbare makelaar in Huissen

 

Wil je een makelaar in Huissen die je een welkom gevoel geeft, een gevoel van thuiskomen, dan kies je voor Van Ons Makelaars. Wij werken volledig transparant en helpen je bij de te nemen stappen die bij het kopen en verkopen van een woning komen kijken. Neem snel contact met ons op per telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.