De trots van Huissen

Wij zijn trots op wie we zijn, waar we voor staan en wat we kunnen. Zo laten wij je graag weten dat we niet alleen verstand van zaken hebben, maar ook passie voor ons vak. Dit vertaalt zich in een enthousiaste benadering waarbij we goed inschatten dat jij als klant uniek bent met eigen wensen en eisen. Wij leveren dan ook maatwerk. We schatten per situatie in welke stappen er gevolgd moeten worden. wij als jou makelaar in Huissen zien dan ook snel of er een bouwtechnisch onderzoek dient plaats te vinden en of de verkoper de huid te duur wil verkopen.   

Direct contact

De trots van Huissen

Wij staan dag en nacht voor je klaar

Wij zijn dé makelaar in Huissen en begeleiden je tijdens het volledige proces van het kopen en/of verkopen van je huis. Wij hebben een uitgebreide lijst met contactpersonen die we voor je kunnen inschakelen als het bijvoorbeeld gaat om het afsluiten van een hypotheek, het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek of het laten taxeren van een woning. Omdat wij werken met vaste partijen, kunnen wij naast een persoonlijke aanpak ook hoogstaande kwaliteit garanderen. En kwaliteit is waar het bij een van de grootste stappen in je leven om draait. 

Wie zijn wij?

Wij staan dag en nacht voor je klaar

Je betrouwbare makelaar in Huissen

Wil je een makelaar in Huissen die je een welkom gevoel geeft, een gevoel van thuiskomen, dan kies je voor Van Ons Makelaars. Wij werken volledig transparant en helpen je bij de te nemen stappen die bij het kopen en verkopen van een woning komen kijken. Neem snel contact met ons op per telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.  

Direct contact

Je betrouwbare makelaar in Huissen
Van Ons Makelaars