Persoonlijke Begeleiding bij Van Ons Makelaars

Van Ons Makelaars is een klein, betrokken en overzichtelijk kantoor. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis en begrepen voelen. Je schakelt ons in voor de verkoop van je huis en ook helpen wij je bij de zoektocht naar een nieuwe woning indien dit wenselijk is. We hebben voldoende kennis om in te schatten of een bouwkundig onderzoek noodzakelijk is en hebben onze connecties om dit op de juiste wijze voor je uit te voeren. Ook is het geen enkel probleem voor ons om in te schatten of een woning de vraagprijs waard is. Wij laten de taxatie uitvoeren zoals het hoort, door een erkende taxateur.

Direct contact

Persoonlijke Begeleiding bij Van Ons Makelaars

De weg naar resultaat

Het gaat bij ons als makelaar in Arnhem niet alleen om het eindresultaat. Het gaat bij ons ook over hoe we dit eindresultaat bereiken. Daarom zetten we jou als klant en je wensen daarbij centraal. We maken samen een plan, helder en duidelijk en bewandelen dan ook samen de weg naar het eindresultaat: een woning (ver)kopen. Voor vragen en opmerkingen staan we dag en nacht voor je klaar, alles is mogelijk.

Meer informatie?

De weg naar resultaat

Je makelaar in Arnhem inschakelen

Wil je met ons samenwerken? Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Neem dan ook snel telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op. Onder het genot van een kop verse koffie bespreken we onze doelstelling

Zie het formulier

Je makelaar in Arnhem inschakelen
Van Ons Makelaars