Van Ons Makelaar in Huissen

Je thuis voelen bij Ons, dat is de bedoeling bij het kiezen van een makelaar. Bij Ons ga je altijd een samenwerking aan van een aantal maanden. Een persoonlijke benadering, duidelijkheid en er samen voor gaan. Zo gaan we bij Ons te werk. Van Ons Makelaars, dé makelaar in Huissen. 

Jij en ik, jullie en Ons. Dat is waar wij voor staan. Bij Ons maken we een helder plan en stellen we duidelijke doelen. Het plan is eerlijk, realistisch en haalbaar. Vol passie voeren we dit uit om tot een fantastisch resultaat te komen, met Ons. 

Bekijk ons woningaanbod in Huissen

Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Huissen nodig?

Van Ons Makelaars is dé verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Huissen. Met al meer dan 10 jaar ervaring is Van Ons Makelaars dé partner voor het kopen, verkopen of taxeren van je huis. Het kopen van een huis is een beslissing die je enkele keren in je leven maakt. Wij maken deze beslissing dagelijks. Benieuwd naar onze diensten? Je bent van harte welkom.

Het huis van je dromen kopen in Huissen

Wanneer je een huis wilt kopen in Huissen, kan dit een lastige opgave zijn. Je stelt jezelf veel vragen. Past deze buurt bij mij? Hoe zit de woningmarkt in Huissen in elkaar? Wat is er te koop? En belangrijker: wat is een eerlijke vraagprijs?

Voor al deze vragen ben je bij Van Ons Makelaars in Huissen aan het juiste adres. Door onze ervaring als aankoopmakelaar in Huissen, kennen wij de woningmarkt uit ons duimpje. Zo weten wij als eerste wanneer er nieuwe woningen te koop worden aangeboden. Daarnaast hebben veel kennis van de actuele huizenprijzen. Dit zorgt ervoor dat wij jou goed kunnen ondersteunen tijdens de onderhandelingen voor de aankoop. Het is Ons doel om jouw droomhuis te vinden. Bekijk ons actuele woningaanbod.

Huis verkopen in Huissen?

Het verkopen van je huis is een spannende stap. Dat weten wij als makelaar in Huissen als geen ander. Je gaat meestal mooier, groter of dichterbij je werk of de school van je kinderen wonen. Soms kan het verkopen van je woning ook minder leuke gevoelens met zich meebrengen. Denk hierbij aan een gedwongen verkoop zoals bij een scheiding. Wat de redenen van een verkoop ook zijn, wij als verkoopmakelaar in Huissen zorgen voor een adequate en doelgerichte begeleiding tijdens het gehele verkooptraject. Het is Ons doel om je woning te verkopen tegen de beste prijs.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*

Laatste nieuws

Van Ons Makelaars