Ervaringen van verkopers;

Robert van der Meij, verkoper woning aan de Centuriostraat 12 te Huissen  "Via Wim, ons huis te koop gezet en in 2 maanden ook verkocht! Nu ook via Wim een ander huis aangekocht! Ondanks dat de aankoop van het andere huis niet helemaal zonder slag of stoot is gegaan, heeft Wim zich voor 100% ingezet."

De heer Den Butter, verkoper woonhuis aan de Warenaargaarde 340 te Apeldoorn:  "De kennismaking verliep in een uitermate prettige sfeer. Hierdoor waren wij snel bereid om ons vertrouwen te geven in de aanpak die Wim voorstelde. Zonder poespas en met concrete gegevens overtuigde Wim ons van het feit dat verlaging van de verkoopprijs een noodzakelijke stap zou moeten zijn. Het resultaat is een snelle afhandeling van de verkoop van de woning hetgeen in de huidige markt een extra compliment verdient.

Maaike Harenberg, verkoper appartement aan de Sint Janskerkstraat 61 te Arhem;  Naast de marktkennis en deskundigheid heb ik met name de servicegerichtheid van deze makelaar in de persoon van Wim Kemperman, als zeer positief ervaren. Ik woon op ruime afstand van de woning die verkocht moest worden. Hierbij heeft Wim Kemperman mij uitstekend geadviseerd en veel werk uit handen genomen. Hij hield mij goed op de hoogte van geplande bezichtigingen en ontwikkelingen en ook de contractuele afhandeling verliep zeer voorspoedig, mede dankzij zijn inzet. Ik ben zeer tevreden en zou Wim Kemperman daarom zeker aanbevelen bij vrienden of familie voor begeleiding bij de aan- of verkoop van een woning in de omgeving van Arnhem.

lees meer  

 

 

Laatste nieuws

Van Ons Makelaars