Beschrijving

Fraai in het groen gelegen bungalow met praktijkruimte. 

Een dergelijke combinatie kom je niet vaak tegen. Het geheel biedt tal van mogelijkheden. 
De afgelopen jaren werd de praktijkruimte gebruikt als tand prothetische praktijk.  Uiteraard zijn er ook tal van andere gebruiksfuncties denkbaar. Natuurlijk kan de praktijkruimte ook als woonruimte worden toegevoegd aan de originele bungalow. De praktijkruimte is circa 35 vierkante meter groot. Dit deel van het bouwwerk is voorzien van een eigen entree, eigen sanitair en airconditioning. 

De bungalow is overzichtelijk van opzet.  Het best verwijs ik naar de bijgaande plattegronden. De woonkamer is hoger gesitueerd ten opzichte van de gang en de keuken. Er is een drietal slaapkamers beschikbaar. Allemaal voorzien van een airconditioning. 
Bijgebouwen: Er is een dubbele garage beschikbaar waarvan 1 volledig geïsoleerd. Voorts is er nog een wasruimte en een berging beschikbaar. 
Kadastrale kavel aanduiding: Hatert, N, 347, groot 765 vierkante meter. De kavel heeft een goede verhouding en is gesitueerd nabij een ruime groenstrook. Gevoelsmatig is de kavel gelegen aan een bos of park. In de directe nabijheid van de woning zijn slechts bungalows gesitueerd. 
De bebouwing is centraal op de kavel gelegen met voldoende ruimte om rondom de bebouwing te kunnen lopen. 

Tuin: Rondom de bebouwing is de tuin gelegen. Het geheel is netjes onderhouden. 

Algemeen: 
Bungalow met aangebouwde praktijkruimte. 
Eigen entree / toegang van de praktijkruimte. 
Dubbele garage, berging en wasruimte, aanwezig als separate bebouwing. 
Kozijnen uitgevoerd in aluminium, kunststof en hout. 
Airconditioning aanwezig in vrijwel alle ruimten van de praktijk als ook de woning.

Kenmerken