Beschrijving

Goed onderhouden woonhuis met een tuingerichte woonkamer en een drietal slaapkamers op de eerste verdieping. De ruime zolderverdieping is voorzien van een dakvenster en kan relatief eenvoudig worden aangepast naar een vierde slaapkamer met voorzolder. 
De was apparatuur, een wasbak en de Cv ketel zijn op deze woonlaag aanwezig.

De indeling van de begane grond is iets aangepast ten opzichte van de originele situatie. Kort gezegd: de toegangsdeur vanuit de hal naar de doorzon woonkamer werd verplaatst. De woonkamer oogt dan ook ruim van opzet en is comfortabel licht. 

De woning is grotendeels voorzien van isolatieglas. De kozijnen en ramen werden het afgelopen jaar in eigen beheer geschilderd.  Ook de overige onderdelen van de woning zijn netjes onderhouden. De bijhorende foto’s spreken voor zich. 

Voor de indeling verwijs ik je het best naar de bijgaande plattegronden. 

De woning is gelegen aan een doodlopend hofje met voldoende parkeervoorzieningen en een speeltuintje.  Het treinstation Arnhem Zuid is op loopafstand gelegen. 

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en fraai aangelegd. De tuin is voorzien van een terras en beschikt over een achterom. 
Aan de voorzijde van de woning is een praktische stenen berging aanwezig. 

De directe omgeving is groen opgezet met vele bomen, trapveldjes en speelvoorzieningen.  De Waddinxveenstraat is feitelijk een rustig hofje. Dit hofje is verkeersluw, er zijn vele parkeerplaatsen beschikbaar, kortom een fijne plek om te wonen en een ideale locatie voor gezinnen met jonge kinderen. 

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning met eigen ogen te komen bekijken.
Om een bezichtiging in te plannen kun je het best gebruik maken van de mail.

Tuin

Tuin gesitueerd op het zuidwesten.
Er is een achterom beschikbaar. 
het geheel is netjes aangelegd en keurig verzorgd.

Kenmerken