Beschrijving

Goed onderhouden woonhuis met een tuingerichte woonkamer, een drietal slaapkamers op de eerste verdieping. De ruime zolderverdieping is voorzien van een dakvenster en kan relatief eenvoudig worden aangepast naar een vierde slaapkamer met voorzolder. 
De was apparatuur en de Cv ketel zijn op deze woonlaag aanwezig.

De indeling van de begane grond is aangepast ten opzichte van de originele situatie. Kort gezegd: er werd ruimte toegevoegd aan de keuken / woonkamer combinatie. De woonkamer oogt dan ook ruim van opzet en is comfortabel licht. In 2011 is de woning aanzienlijk gemoderniseerd met onder andere een aangepaste indeling, nieuwe keuken en een moderne meterkast met 10 groepen.

De woning is volledig voorzien van isolatieglas waarbij de kozijnen, ramen en deuren goed in de verf staan. Ook de overige onderdelen van de woning zijn netjes onderhouden. De bijhorende foto’s spreken voor zich. 

Voor de indeling verwijs ik je het best naar de bijgaande plattegronden. 

De achtertuin is op het zuiden gelegen. De tuin is voorzien van een terras en beschikt over een achterom. De achtergevel is voorzien van zonnescherm. 
Aan de voorzijde van de woning is een praktische stenen berging aanwezig. 

De directe omgeving is groen opgezet met vele bomen en een prachtige waterpartij.  Het is rustig woning aan de Schoonhovenhof. Dit hofje is verkeersluw, er zijn vele parkeerplaatsen beschikbaar, kortom een fijne plek om te wonen en een ideale locatie voor gezinnen met jonge kinderen. 

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning met eigen ogen te komen bekijken.
Om een bezichtiging in te plannen kun je het best gebruik maken van de mail.

Kenmerken